Dzienniczek żywieniowy
Dzienniczek bieżącego notowania
Proszę zanotować z możliwie dużą dokładnością spożywane przez 2 dni robocze i 1 dzień wolny od pracy/weekendowy potrawy i produkty żywnościowe ze wskazaniem na: rodzaj posiłku (śniadanie, obiad, kolacja, ect.), przybliżoną godzinę jego spożycia, nazwę produktu/potrawy (zupa, owsianka, ect.), skład potrawy, ilość w gramach/mililitrach i/lub w miarach domowych (łyżka, łyżeczka, talerz, szklanka, garść, etc.).
Dzień I , Data…………………………………
godzina posiłku |
rodzaj posiłku |
rodzaj potrawy |
rodzaj produktu |
ilość w g/ml |
ilość w miarach domowych |
Uwagi |
|
||||||
Dzień II , Data…………………………………
godzina posiłku |
rodzaj posiłku |
rodzaj potrawy |
rodzaj produktu |
ilość w g/ml |
ilość w miarach domowych |
Uwagi |
|
||||||
Dzień III, Data…………………………………
godzina posiłku |
rodzaj posiłku |
rodzaj potrawy |
rodzaj produktu |
ilość w g/ml |
ilość w miarach domowych |
Uwagi |
|
||||||