Dzienniczek żywieniowy

Dzienniczek bieżącego notowania

Proszę zanotować z możliwie dużą dokładnością spożywane przez 2 dni robocze i 1 dzień wolny od pracy/weekendowy potrawy i produkty żywnościowe ze wskazaniem na: rodzaj posiłku (śniadanie, obiad, kolacja, ect.), przybliżoną godzinę jego spożycia, nazwę produktu/potrawy (zupa, owsianka, ect.), skład potrawy, ilość w gramach/mililitrach i/lub w miarach domowych (łyżka, łyżeczka, talerz, szklanka, garść, etc.).

Dzień I , Data…………………………………

godzina posiłku

rodzaj posiłku

rodzaj potrawy

rodzaj produktu

ilość w g/ml

ilość w miarach domowych

Uwagi

 

 

 

 

 

 

Dzień II , Data…………………………………

godzina posiłku

rodzaj posiłku

rodzaj potrawy

rodzaj produktu

ilość w g/ml

ilość w miarach domowych

Uwagi

 

 

 

 

 

 

Dzień III, Data…………………………………

godzina posiłku

rodzaj posiłku

rodzaj potrawy

rodzaj produktu

ilość w g/ml

ilość w miarach domowych

Uwagi